23. Szellemkép Fotográfus és Filmes Alkotótábor

Elindult a jelentkezés az idei táborunkra!

Idén is Szóládon, régi és új ismerősökkel várunk a 23. alkotótáborunkba mindenkit 2017.07.30-08.06. között!

Bővebb információkért és jelentkezéshez - melynek határideje június 30 -, írjatok a szellemkep@gmail.com-ra, illetve kövessétek táborunk megújult honlapját!

http://www.szellemkeptabor.hu/

 

Kortárs magyar fotográfusok a Várkert Bazárban

A Szubjektum kiállítás a Budapest FotóFesztivál kiemelt eseménye, amely a kortárs magyar portréfotográfia legjobbjait mutatja be. A Fesztivál évente nyílt pályázat keretében invitálja meg a professzionális alkotókat egy-egy tematika kibontására, a 2017-es nyitóévben ez a portréfotó témaköre, az ember, a humánum volt.

Kiállítók:

BAKOS Flóra, BALLA András, BALÁZS Zsolt, BENKŐ Imre, BÍRÓ Dávid, BUDA Gábor, BŐDEY János, CHOCHOL Károly, CZIMBAL Gyula, DOBOS Tamás, FAZEKAS István, FUCHS Lehel, GOMBAI Gellért, GULYÁS Miklós, GYULAI Szilvia, GÁTI György, GÖTZ Krisztina, HAMARITS Zsolt, HEGEDŰS 2 László, HERENDI PÉTER, HORVATH M. Judit, HORVÁTH Péter, HUPJÁN Attila, KAULICS Viola, KISS Emese., KOKAVECZ Boglárka, KOLOZSI Bea, BILAK Krisztina, LÁZÁR Alexandra Emese, LONDON Katalin, LUZSICZA Fanni, MARÁCZI Krisztián, MÉSZÁROS László, MÓRICZ-SABJÁN Simon, NEMCSIK Dávid, PATAKY Zsolt, PILLÓ Ákos, PÁLHÁZI Petra, RÉDLING Hanna, S.FARAGÓ Gyöngyi, SCHILD Tamás, SIÓRÉTI Gábor, SOMOGYVÁRI Kata, SZATMARI Gergely, URBÁN Ádám, VACHTER János, VARGA Tamás, WALTON Eszter

SZUBJEKTUM / Kortárs magyar fotográfiai kiállítás

2017.04.07. – 05.31

Várkert Bazár Déli Paloták

1013 Budapest, Ybl Miklós tér 6.

Nyitva tartás: kedd-vasárnap, 10.00-18.00

További információ: http://www.budapestphotofestival.hu/szubjektum-varkertbazar/

 


Alex Webb - A fény szenvedése

Alex Webb - A fény szenvedése- privát tárlatvezetés március 31. péntek 16:00 órától.

Március 31-én, pénteken Szarka Klára privát tárlatvezetést tart a Szellemkép Szabadiskola hallgatóinak Alex Webb: A fény szenvedése c. kiállításon.

Csoportos belépő 300 ft/fő. 

 


XXX. Szellemkép Múzeumi Napok

Tarts velünk Magyarország legrégibb és legnagyobb történeti fényképgyűjteményének felfedezéséhez. 

A Magyar Nemzeti Múzeum Történeti Fényképtára a teljesség igényével gyűjti, rendszerezi, dolgozza fel a magyar történelemre vonatkozó fényképfelvételeket, emellett fotótörténeti és fotótechnika-történeti fényképanyaga is jelentős.

Előadást tart Dr Baji Etelka a Magyar Nemzeti Múzeum Történeti Fényképtárának főosztályvezető-helyettes muzeológusa.
Találkozó a 15:50-kor.
Bejárás a Bródy Sándor utcai oldalkapu felől.
A korlátozott létszám miatt külsősöknek előzetes regisztrációhoz kötött

A Magyar Nemzeti Múzeum Történeti Fényképtárába tett látogatásunkra külsős érdeklődőket is nagy szeretettel várunk. Részvételi szándékotokat jelezzétek itt vagy a szellemkep@gmail.com e-mail címen. A látogatás ingyenes.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1004270596370248/


1 %

Köszönjük, ha adód 1%-ával a Szellemkép Szabadiskolát támogatod.


Ha neked is fontos a kortárs magyar fotográfia és film, támogasd a Szellemkép Film- és Fotóművészeti Alapítványt és ezáltal, a fiatal pályakezdő alkotókat és a hazai vizuális oktatást.

fotó - videó - oktatás - kiállítás - tábor

Szellemkép Film-és Fotóművészeti Alapítvány
Adószámunk: 18187623-1-42Szellemkép 1999-2008 - Minden jog fenntartva - Készítette: Highlight Design Studio - Szellemkép